Daha ne olduğunu dahi anlamadı! O kaza anı böyle kaydedildi

İstanbul'da meydana gelen feci kaza anları kameralara yansıdı! 85 yaşındaki yaşlı kadın ise ne olduğunu anlamadı! Kaza anı kamerada...

Eyüpsultan'ın Alibeyköy Mahallesi'nde yaşanan üzücü bir olay, bir sürücünün park yerinden çıkarken kontrolünü kaybetmesi sonucu yaşlı bir kadına çarpmasıyla gerçekleşti. Kazada ağır yaralanan 85 yaşındaki kadın hastaneye kaldırılırken, sürücü ise gözaltına alındı.

Kaza, 16 Şubat Cuma günü saat 14.30 sularında meydana geldi. İddiaya göre, otomobilini parktan çıkarmak isteyen H.V. isimli sürücü, ani bir şekilde gaza basarak kontrolü kaybetti. Bu sırada yol üzerinde yürüyen 85 yaşındaki S.T. isimli kadına çarptı.

YAŞLI KADIN AĞIR YARALANDI

kaza-2.png

Yaşlı kadın ağır yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Otomobil ise çarpmanın etkisiyle bir dükkana çarparak durabildi. Olayı gören vatandaşlar hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Sağlık ekipleri tarafından ağır yaralı yaşlı kadın ambulansla hastaneye sevk edildi.

Feci kaza anı güvenlik kamerasına da yansıdı. Görüntülerde, sürücünün parktan çıkarken ani bir hızlanma yaşayarak yaşlı kadına çarptığı görülüyor.

Kazanın ardından sürücünün gözaltına alındığı, yaşlı kadının ise hastanede tedavi altına alındığı öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN