Darp anları kameraya yansıdı! Güzellik merkezine saldıran maganda meydan dayağı yedi

İstanbul'da bulunan bir AVM'nin içindeki güzellik merkezine gündüz vakti bir maganda saldırdı. Elindeki sopayla cam çerçeve indiren saldırgan, çevredeki esnafın fark etmesinin ardından meydan dayağı yedi. Şahıs polis tarafından gözaltına alınırken saldırı ve darp anları kameralara yansıdı.

İstanbul Küçükçekmece'de bulunan bir AVM'de kimliği belirsiz bir şahıs elindeki sopayla güzellik merkezine saldırdı. Edinilen bilgilere göre, daha önce fiyatlar hakkında bilgi almaya geldiği belirtilirken ertesi gün ise güzellik merkezinin camlarını kırarak çalışan kadınları taciz ettiği ileri sürüldü. Çalışanlar çevre esnaftan yardım istemesinin ardından saldırgan şahsa meydan dayağı atıldı. Olay yerine gelen polis ekipleri, şüpheliyi gözaltına alarak karakola götürdü. İş yeri çalışanları ise şüpheliden şikayetçi oldu. İfadesi alınan şahıs savcılık emriyle serbest bırakıldı. Yaşananlar ise güvenlik kameralarına yansıdı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN