Deprem yardımına gitti dönüşte acı haberi geldi

Deprem yardımına gitti dönüşte acı haberi geldi

Büyük deprem felaketinde Van'dan Malatya'ya ayrdım götüren gönüllülerin aracı dönüş yolunda bozuldu. Aracın bozulması nedeniyle yol kenarında bulunan gönüllülere araba çarptı. Ağır yaralanan Ersin Çılgın kazadan 2 gün sonra, İshak Parlak da dün yaşama gözlerini yumdu.

Kahramanmaraş merkezli iki depremin ardından 11 il enkaza dönerken Türkiye'nin dört bir yanından da dayanışma için çok sayıda gönüllü seferber oldu. Bu gönüllülerden biri olan; Van’ın Gevaş ilçesinde ikamet eden İshak Parlak, 6 arkadaşıyla birlikte depremin vurduğu Malatya’ya yardım götürdü.

Malatya’daki depremzedelere yardımlarını ulaştıran Parlak ve arkadaşları, buradan İstanbul’a doğru yola çıktı. Kayseri-Yeşilhisar mevkiinde araçlarının bozulması nedeniyle yol kenarında park halinde olan Parlak ve arkadaşları, bir kamyonun çarpması sonucu yaralandı.

Kayseri Şehir Hastanesine kaldırılan yaralılar, burada tedavi altına alındı. Ağır yaralanan Ersin Çılgın kazadan 2 gün sonra, İshak Parlak da dün yaşama gözlerini yumdu. İshak Parlak’ın ölüm haberi tüm ailesini gözyaşlarına boğarken, cenazenin bugün Van’a getirileceği ifade edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN