Depremzedelerin kaldığı çadırda yangın! Üç kardeşten ikisinin durumu ağır

Depremzedelerin kaldığı çadırda yangın! Üç kardeşten ikisinin durumu ağır

Kahramanmaraş merkezli depremlerde en ağır yıkımı yaşayan illerden biri olan Hatay'da depremzedelerin kaldığı bir çadırda yangın çıktı. Yangına uykuda yakalanan üç kardeş yaralandı.

Hatay, Kahramanmaraş'ta 6 Şubat'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki iki depremde en ağır yıkımı yaşayan illerden biri oldu. Evleri yıkılan depremzedeler ise çadırlarda hayatta kalma mücadelesi veriyor.

Hatay'ın İskenderun ilçesinde Denizciler Mahallesi İmam Hatip Ortaokulu bahçesinde depremzedeler için kurulan çadırlardan birinde ise dün gece yangın çıktı.

ÜÇ KARDEŞTEN İKİSİ AĞIR YARALI

Elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen yangında Ertuğ Veli Eker (18), kardeşleri Yeşim Eker (17) ve Elif Mislina Eker (4) yaralandı.

Durumu ağır olduğu belirtilen 2 kız kardeş, önce Dörtyol Devlet Hastanesi'ne ardından Adana Şehir Hastanesi'ne sevk edildi. İki kardeşin tedavisi sürüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN