Dereye düşmüştü: 6 yaşındaki Yusuf'tan 23 saat sonra acı haber

Dereye düşmüştü: 6 yaşındaki Yusuf'tan 23 saat sonra acı haber

Iğdır'da tarlada çalışan ailesinin yanında oynarken eriyen karlardan dolayı suyla dolan dere yatağına düşerek kaybolan 6 yaşındaki Yusuf Oktay'dan acı haber geldi. 23 saatlik aramaların sonucunda düştüğü yerden 2 kilometre aşağıda çocuğun cansız bedeni bulundu.

Iğdır'ın Tuzluca ilçesine bağlı Üçkaya köyünde yaşayan Yusuf Oktay (6) 14 Nisan'da öğle saatlerinde tarlada çalışan ailesinin yanında oynarken, eriyen karlardan dolayı debisi yükselen dereye düştü.

9062314.jpg

Akıntıya kapılan çocuk, gözden kayboldu.

9062315.jpg

Ailesi ve köy sakinlerinin aramasına rağmen bulunamayan küçük Yusuf için ihbar üzerine jandarma ve AFAD ekipleri sevk edildi. Bölgeye Erzurum ve Van'dan da ekipler geldi.

9062316.jpg

CANSIZ BEDENİ BULUNDU

Jandarma Arama Kurtarma (JAK) ve AFAD ekiplerinin gece boyunca yaptıkları aramalar sonuçsuz kaldı.

9062317.jpg

Sabah saatlerinde aramalara devam eden ekipler, dün saat 11.00 sıralarında çocuğun düştüğü yerden 2 kilometre aşağıda cansız bedenini buldu.

9062319.jpg

Yusuf Oktay'ın cenazesi otopsi yapılmak üzere Iğdır Devlet Hastanesi'nin morguna kaldırıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN