Diyarbakır'da dehşete düşüren olay! Kumar borcu yüzünden tartıştığı eşini bıçakladı

Diyarbakır'da dehşete düşüren olay! Kumar borcu yüzünden tartıştığı eşini bıçakladı

Diyarbakır'da Ş.I. (29), kumar borcu yüzünden tartıştığı kocası R.I. tarafından 2 çocuğunun gözü önünde bıçaklandı. Olayın ardından hastaneye kaldırılan Ş.I. tedaviye alındı. Polise teslim olan R.I. ise gözaltına alınıp, sorgusu için emniyete götürüldü.

Dehşete düşüren olay, saat 15.30 sıralarında Bağlar ilçesi Mevlana Halit Mahallesi’nde meydana geldi. 8 katlı apartmanın 7’nci katındaki dairede oturan Ş.I., kumar borcu yüzünden eşi R.I.’ye tepki gösterince tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine R.I., elindeki bıçakla 2 çocuğunun gözü önünde Ş.I.’yı boğazından, yüzünden ve elinden yaraladı. R.I., ardından evinin penceresine çıkarak “Eşimin boğazını kestim, sadece ambulans gelsin” diye bağırdı.

6235896.jpg

Çevredekilerin ihbarı üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibinin ilk müdahalesini yaptığı Ş.I., aşağıya indirildi. Bu sırada apartmanın önüne gelen yakınları sinir krizi geçirdi. Ş.I, Selahattin Eyyubi Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı. Polise teslim olan R.I. ise gözaltına alınıp, sorgusu için emniyete götürüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN