Doğaseverlerin yeni gözdesi! Herkes rotasını oraya çeviriyor: Giden geri dönmek istemiyor

Doğaseverlerin yeni gözdesi! Herkes rotasını oraya çeviriyor: Giden geri dönmek istemiyor

Kahramanmaraş Ekinözü'nde yer alan bu yer, bölge halkının yeni gözdesi oldu! Ailesiyle baş başa vakit geçirmek isteyenler özellikle hafta sonu kaçamağı için bölgeyi tercih ederken, çevre illerden duyanlar da oraya akın ediyor...

Kahramanmaraş'ın şifalı suyuyla ünlü Ekinözü İlçesi'nde yer alan Yukarı İçmeler mesire alanı, bölge halkı ve tatilcilerin yeni gözdesi oldu. Mesire alanına gidenler aileleriyle doyasıya vakit geçirirken aynı zamanda keyifli bir piknik imkanı da sunuyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından 13 metrekarelik alana inşa edilen Yukarı İçmeler Mesire Alanı, piknik yaparak dinlenmek isteyenler için ideal bir tercih oluyor. Ayrıca bölge, tüm yaş gruplarına hitap etmesiyle de dikkat çekiyor.

c-h-5-1.jpg

GİDEN MÜPTELASI OLUYOR!

Alanda bulunan restoran, gölet, çocuk oyun alanı, futbol ile basketbol sahası, kameriyeler ve piknik masaları misafirlere sunulan olanaklardan yalnızca birkaç tanesi. Öyle ki bu alanlar ziyaretçilerin keyifli vakit geçirmeleri için düzenlenirken, bölgeye gelenler de geri dönmek istemiyor.

Kahramanmaraş'a yeni kazandırılan bu mesire alanı, doğayla baş başa vakit geçirmek isteyenlerin yeni tercihi oluyor. Ekinözü İlçesi'ndeki bu eşsiz alan, yerli ve yabancı tüm turistlere unutulmaz anlar yaşama fırsatı sunuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN