Düğüne giden kadın sırra kadem bastı!

Düğüne giden kadın sırra kadem bastı!

Balıkesir'de yaşayan Nurcan Tekin, 22 Ağustos'ta düğün için gittiği Uşak'ta sırra kadem bastı. En son bir dinlenme tesisinin güvenlik kameralarına yansıyan kadını arama çalışmaları devam ederken, kızı Şekibe Küçük Tekinkılıç ise 'Türkiye'nin her yerinde olabilir' dedi.

Balıkesir'in Susurluk ilçesinde yaşayan 57 yaşındaki Nurcan Tekin, 22 Ağustos 2021 tarihinde bir düğüne katılmak için Uşak'ın Güre köyüne gitti. Düğün sonrası sabaha karşı kaldığı evden dışarı çıkarak kaybolduğu iddia edilen kadından tam 85 gündür haber alınamıyor.

ARAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Jandarma Komutanlığı, AFAD ve birçok özel ekibin de başlattığı arama çalışmaları devam ederken, köylüler ve bölge halkı ile çalışmalara katılan Nurcan Tekin'in kızı Şekibe Küçük Tekinkılıç, annesini görenlerin ihbarda bulunmasını istedi.

3283487.jpg

'TÜRKİYE'NİN HER YERİNDE OLABİLİR'

Annesinin pijamalarıyla, yanına telefon ve kimlik almadan evden ayrıldığını belirten Şekibe Küçük Tekinkılıç şu sözleri kaydetti:

"Ardından 3 kilometre sonra dinlenme tesisinin kamerasına yansıyor. 13 kilometre uzaklıkta bir görgü tanığı, annemi gördüğünü söylüyor. Devamlı olarak otoban kenarından ilerlediği görülüyor. Birileri arabasına almış olabilir, kendisini ifade edemiyor olabilir. Bir görgü tanığına göre, tır şoförlerini görüyor ve saklandığını söylediği için ben kardeşlerimle beraber, diğer insanlardan korkmuş olabileceğini düşünerek bağıra bağıra annemizi aradık. Oradan bir araca bindirilmiş, Türkiye’nin her yerinde olabilir."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN