E-5 Karayolu’nda feci kaza: 4 kişi yaralandı

E-5 Karayolu’nda feci kaza: 4 kişi yaralandı

Zeytinburnu E-5 yan yolda, bir otomobil, seyir halindeki başka bir otomobile arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobil, refüjü aşarak direğe çarptı. Kazada 1’i ağır 4 kişi yaralanırken, E-5 yan yol bir süre trafiğe kapandı.

İstanbul'un Zeytinburnu ilçesinde, Cevizlibağ mevkii E-100 yan yol Edirne istikametinde, saat 04.30 sıralarında bir kaza meydana geldi. İddiaya göre, bir otomobilin sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybedince önünde ilerleyen 3başka bir otomobile arkadan çarptı.

Çarpmanın etkisiyle direksiyon hakimiyetini kaybeden otomobil, refüjü aşarak işaret lambasının direğine çarparak ters döndü. Diğer otomobil ise yola savruldu. Kazada iki otomobilde bulunan 4 kişi yaralandı.

1.jpg

YARALILARDAN BİRİNİN DURUMU AĞIR

Çevredeki vatandaşlar yardıma koşarken bir yandan da durumu polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Yaralılar daha sonra ambulansla hastaneye kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Yaşanan kazada iki otomobil kullanılamaz hale geldi.

E-5 TRAFİĞE KAPANDI

Kaza nedeniyle E-5 yan yol trafiğe kapandı. Kaza yapan araçların çekici yardımıyla kaldırılmasının ardından yan yol tekrardan trafiğe açıldı.
Polis ekipleri kazaya ilişkin çalışma başlattı.

1-001.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN