Edirne'de gıda laboratuvarında patlama: 3 kişi yaralandı

Edirne'de gıda laboratuvarında patlama: 3 kişi yaralandı

Edirne'de bir gıda laboratuvarında meydana gelen asit kaynaklı patlama sonucu üç kişi yaralandı. İhbar üzerine bölgeye sağlık, jandarma ve UMKE ekipleri sevk edildi. Yaralılar Edirne Sultan 1. Murat Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Edirne'de Tayakadın köyü yakınlarında bulunan bir gıda laboratuvarında meydana gelen asit kaynaklı patlama sonucu üç kişi yaralandı.

laboratuvarın kimyasal malzeme bölümünde gerçekleşen patlamada, gıda mühendisi ve İstanbul'dan cihaz kurulumu için gelen 2 tekniker yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine sağlık, jandarma ve UMKE ekipleri sevk edildi.

Yaralılar ambulanslarla Edirne Sultan 1. Murat Devlet Hastanesine sevk edildi.

Jandarma ekipleri de olay yerinde güvenlik önlemi aldı.


YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN