Emniyet şeridini ihlal etti, kendisini uyaran sürücünün arabasına saldırdı

İstanbul'da, aracı ile trafikte seyreden Ali Naim Küçük, emniyet şeridini ihlal ettiği için uyardığı sürücünün saldırısına uğradı. Küfür ve hakaretler savuran trafik magandası kırdığı dikiz aynasıyla araç camına defalarca kez vurdu.

Olay Ataşehir Atatürk Mahallesi Turgut Özal Bulvarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Turgut Özal Bulvarı üzerinde seyir halinde olan Ali Naim Küçük, sıkışan trafikte arkadan bir aracın emniyet şeridini ihlal ederek ilerlediğini gördü. Bunun üzerine Küçük, emniyet şeridini ihlal edip yolun sağından hızla geçmeye çalışan sürücüye engel olmak için aracıyla yolu ortaladı. Arkadan gelen sürücü, Ali Naim Küçük’ün engeline takılınca diğer sürücüler gibi aracıyla sıkışan trafikte ilerlemek zorunda kaldı.

ARACIYLA ÖNÜNÜ KESTİ, KÜFÜR ETMEYE BAŞLADI

Bir süre sonra trafik açılınca arkadan gelen sürücü, direksiyonunu Ali Naim Küçük’ün aracının önüne kırarak yolunu kesti. Ardından küfürler etmeye başladı. Bu esnada iki küçük çocuğu ile araçta olan Küçük, araçtan inmedi.

DİKİZ AYNASINI DA KIRDI

Trafik magandası ise Küçük’ün çocuklarının gözü önünde aracından inerek Küçük’ün camına vurup tehditler savurdu ardından Küçük’ün aracının yan aynasını kırdı. Trafik magandası kırdığı aynayla araç camına da vurduktan sonra aynayı fırlatıp arabasına binip uzaklaştı.

O ANLAR KAMERADA

Ali Naim Küçük, o anları cep telefonu kamerası ile saniye saniye görüntüledi. Görüntülerde trafik magandasının Küçük’ün araç camına vurup tehditler ve küfürler savurduğu ardından araç camının kırdığı görülüyor.

'EMNİYET ŞERİDİNDEN KAPTIRMIŞ GELİYORDU'

O anları anlatan Ali Naim Küçük, "Yolda giderken Ataşehir Turgut Özal Bulvarı'nda bir araç, böyle peş peşe bir sürü araba giderken sağdan emniyet şeridinden kaptırmış geliyordu" diyerek o anları şöyle anlattı:

"Orada bütün insanlar nizami bir şekilde trafikte seyrederken oradan birinin emniyetten gelip diğer insanların tabiri caizse vaktini çalması beni huzursuz eden bir durumdu. Ben de hafifçe sağa doğru kaydırarak arabamı, onun oradan geçmesini engelledim. Tabiri caizse yolunu kapattım. O da diğer insanlar gibi aynı sırada gitmek zorunda kaldı. Yolun sonunda kendisi yanıma yaklaşıp camını açtı. Camdan küfürler içinde bağırıp çağırmaya başladı.

BAŞKA İNSANLARIN DA CANINI YAKMAMASI İÇİN...

Kendisi bağırdı, çağırdı, küfür etti. Aynamı kırdı. Kırdığı aynayla camıma vurduktan sonra aynayı çimenlere fırlatıp arabasına hışımla binip gitti. Hemen bugün bayram tatili dönüşünde de emniyete gittim. Başka insanların da canını yakmaması için bu arkadaş böyle pimi çekilmiş bomba gibi gezmesin diye ben de konuyla ilgili emniyette kendisinden şikayetçi oldum. Yetkililerden talebim, gerçekten bu konunun önünün alınması lazım."