Eşi ve ailesinden 3 kişiyi öldürmüştü! Tutuklandı

Eşi ve ailesinden 3 kişiyi öldürmüştü! Tutuklandı

Afyonkarahisar'da boşanma aşamasındaki eşi ve üç yakınını katleden Mert Muharrem Taşkın saklandığı barakada yakalanıp, gözaltına alındı. Taşkın çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Afyonkarahisar'da çocuğunu görmek bahanesiyle gittiği kayınpederinin evinde pompalı tüfekle açtığı ateş sonucu boşanma aşamasındaki eşi Hava Nur Şenol Taşkın (24), Taşkın'ın annesi Cemile Şenol (43), babası Adem Şenol (45) ve anneannesi Emine Tanış'ı (66) öldürdükten sonra kaçan Mert Muharrem Taşkın (25) saklandığı barakada yakalanıp, gözaltına alındı.

Mert Muharrem Taşkın, JASAT görevlileri eşliğinde bulunduğu yerden çıkarıldı. İfadesi için jandarma karakoluna götürülen Taşkın'ın işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

ÇOCUK KORUMAYA ALINDI

Mert Muharrem Taşkın'ın katlettiği Hava Nur Şenol Taşkın ile annesi Cemile Şenol, babası Adem Şenol ve anneannesi Emine Tanış'ın cenazeleri, işlemlerinin ardından defnedilmek üzere Çayırbağ beldesine getirildi. Hava Nur'un kardeşleri Ali Şenol ve Mert Şenol, ailenin yakınları ile bölge halkının katılımıyla kılınan namazın ardından cenazeler, ailenin evine 50 metre uzaklıktaki mezarlığa getirildi. 4 kişinin cenazesi, yan yana toprağa verildi.

Diğer yandan Taşkın çiftinin 3 yaşındaki erkek çocuklarının devlet korumasına alındığı öğrenildi.

8347349.jpg

TUTUKLANDI

Zanlı Mert Muharrem Taşkın savcılıktaki ifadesi sonrası çıkarıldığı sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

CUMA GÜNÜ BOŞANMA DAVASININ DURUŞMASI VARDI

Mert Muharrem Taşkın ile Hava Nur Şenol Taşkın'ın 22 Aralık Cuma günü boşanma davalarının 3'üncü duruşmasının yapılacağı öğrenildi. Diğer yandan Mert Muharrem Taşkın hakkında daha önce 2 kez uzaklaştırma kararı verildiği de ortaya çıktı.

8346707.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN