Eşini öldürüp cesedini 9 ay küvette saklamıştı! Cezaevi firarisi kadın sahte kimlikle Konya'da yakalandı

Eşini öldürüp cesedini 9 ay küvette saklamıştı! Cezaevi firarisi kadın sahte kimlikle Konya'da yakalandı

Konya’da sahte kimlikle dolaşan ve hakkında 18 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan Fatma Sungur, 2007’de Kırıkkale’de eşini öldürüp cesedini 9 ay küvette saklamıştı. Sungur, polis tarafından yakalanarak emniyete götürüldü.

Konya’nın Meram ilçesinde polis ekipleri, şüphe üzerine durdurdukları bir kadının kimliğini kontrol etti. Yapılan incelemede, kadının sahte kimlik taşıdığı ve 51 yaşındaki Fatma Sungur olduğu belirlendi. Sungur’un, ’tasarlayarak yakın akrabayı öldürmek’ suçundan kaydı bulunduğu ve geçtiğimiz yıllarda kaldığı cezaevinden firar ettiği tespit edildi. Hakkında 18 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan kadın, sağlık kontrolünün ardından emniyete götürüldü.

Araştırmalar sonucunda Sungur’un 2007 yılında Kırıkkale’de eşini öldürdüğü ortaya çıktı. İddiaya göre, Özgür Sungur’u tabancayla öldüren kadın, cesedini 9 ay boyunca banyodaki küvette sakladı. 2008 yılının Mart ayında, kötü kokular üzerine adrese gelen polis ekipleri cinayeti ortaya çıkardı.

Yakalanmasının ardından ifadesi alınan Fatma Sungur, cinayeti kıskançlık nedeniyle işlediğini belirterek, “Eşim sürekli beni terk edeceğini söylüyordu. O gün yine ’Seni terk edeceğim’ deyince kendimi kaybedip öldürdüm. Korktuğum için cesedi 9 ay sakladım” dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN