Eski Bakan Çakmur'dan Büyükerşen'e ziyaret

Eski Bakan Çakmur'dan Büyükerşen'e ziyaret

İki dönem Gençlik ve Spor Bakanlığı yapan eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Yüksel Çakmur ile torunu başarılı piyanist Can Çakmur, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’e yönelik ziyaretler devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası’nın depremzedelere destek için düzenlediği yardım konserlerinde solist olarak sahne alan genç ve yetenekli piyanist Can Çakmur, Başkan Büyükerşen’i makamında ziyaret etti.

Yetenekli piyanist Can Çakmur ile birlikte dedesi iki dönem Gençlik ve Spor Bakanlığı yapan eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Yüksel Çakmur da ziyarette yer aldı. Yüksel ve Can Çakmur, Büyükerşen’e nazik misafirperverliği nedeniyle teşekkür ettiler. Yüksel Çakmur, Başkan Büyükerşen’in bozkırın ortasında bilim, kültür, sanatla yoğrulmuş çağdaş bir şehir oluşturduğunu ifade ederek bunun paha biçilmez bir zenginlik olduğunu belirtti.

Büyükerşen de Yüksel Çakmur’un hem Bakanlığı hem de Belediye Başkanlığı döneminde çok güzel hizmetlere imza attığını ifade etti. Büyükerşen ayrıca destek konseri için Eskişehir’de sahne alan Can Çakmur’a teşekkür ederken depremzedelere sunulan her katkının çok kıymetli olduğunu, bu konuda Senfoni Orkestrasının sanatın birleştirici gücü ile çok güzel bir dayanışmaya imza attığını belirtti.

Karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı ziyaret çektirilen fotoğraf ile tamamlandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN