Et ve Süt Kurumu’nun ucuz et satılan iki mağazası kapandı: Yerine tavuk dönerci açılacak

Et ve Süt Kurumu’nun ucuz et satılan iki mağazası kapandı: Yerine tavuk dönerci açılacak

Ankara’nın merkezinde, Kızılay’da ucuz et satılan Et ve Süt Kurumu mağazası kapatıldı, yerine tavuk dönerci açılıyor. Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü’nün bulunduğu binanın da kiraya verildiği görüldü, bu binanın giriş katındaki ucuz et mağazası da kapatıldı.

Vatandaşların önünde uzun kuyruklar oluşturduğu Et ve Süt Kurumu’nun ucuz et satılan iki mağazası kapandı. Kurumun genel müdürlüğünün bulunduğu bina boşaltıldı, binaya “komple kiralık” ilanı asıldı. Genel Müdürlük binasının altındaki ucuz et satış mağazası da kapandı.

Kurumun, Ankara’nın merkezinde Kızılay’daki ucuz et mağazası da kapandı. Yerine de tavuk dönerci açılıyor.

BİNA DEĞİŞTİRİYOR

Kurum yetkililerinden edinilen bilgiye göre; Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü’nün Tarım ve Orman Bakanlığı binasına taşınması planlanıyor. Ucuz etin de Tarım Kredi Kooperatifleri’nin mağazalarında ve bazı kasaplarda satılacağı belirtildi.

Et ve Süt Kurumu Genel Müdürü Mustafa Kayhan, Ramazan öncesinde Türkiye genelinde Tarım Kredi Market zincirleri ile, büyük market zincirleri ve bazı kasaplarla bir protokol imzalayarak ucuz et satışının buralardan yapılacağını duyurmuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN