Depremin 51. gününde yeni görüntü: Kıl payı kurtuluş kamerada

Elbistan merkezli ikinci depremin ortaya çıkan yeni görüntüsünde araçların ve insanların saniyeler içinde yıkılan binanın altından kurtuldukları görüldü. Etkisi 45 saniye süren depremin yarattığı yıkım bir kez daha güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

6 Şubat'ta Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 7,7 ardından Elbistan ilçesinde 7,6 büyüklüğünde iki büyük deprem meydana geldi. İlk depremin etkinliği 60 saniye, ikinci depremin ise 45 saniye sürdü. Afet bölgesinde iki büyük depremin artçıları halen devam ederken felaketin yeni görüntüleri de ortaya çıkmaya devam ediyor.

İkinci depremin merkez üssü Elbistan ilçesi Güneşli Mahallesi Doktor Hasanbey Caddesi’nde bir iş yerinin güvenlik kamerası dehşet anlarını saniye saniye kaydetti. Deprem anında insanlar panikle binaların olduğu bölgeden kaçışmaya başlaması ve çöken binaların toz bulutları arasında kalmaları görüntülerde yer aldı.

VATANDAŞLARIN KURTULMA ANLARI KAMERADA

Depremden saniyeler öncesinde araçların geçmesi, çöken binalardan ise son anda bir babanın 2 çocuğu ile diğer bir şahsın kaçarak kurtulma anları da görüntülere yansıdı.

Kedilerin bile kaçarak uzaklaştığı deprem anı afetin şiddetini bir kez daha gözler önüne serdi.

İlgili Haberler