Eyüpsultan’da dehşet gecesi! Gece yarısı deprem paniği yaşandı: Kontrolsüz vinç ara sokağa daldı

Eyüpsultan’da dehşet gecesi! Gece yarısı deprem paniği yaşandı: Kontrolsüz vinç ara sokağa daldı

İstanbul Eyüpsultan'da gece yarısı yaşanan olay, mahalle sakinlerine büyük bir korku yaşattı. Alibeyköy Mahallesi'nde iddiaya göre sürücüsü alkollü olan bir vinç, dar bir ara sokağa kontrolsüzce daldı. Büyük bir gürültüyle binalara ve park halindeki araçlara çarparak durabilen vinç, çevredeki vatandaşların deprem olduğunu sanarak panikle sokağa fırlamasına neden oldu. Olayda iki bina ciddi hasar alırken, iki otomobil kullanılamaz hale geldi.

Eyüpsultan’da dehşet gecesi! Gece yarısı deprem paniği yaşandı: Kontrolsüz vinç ara sokağa daldı

İstanbul Eyüpsultan'da gece yarısı yaşanan olay, mahalle sakinlerine büyük bir korku yaşattı. Alibeyköy Mahallesi'nde iddiaya göre sürücüsü alkollü olan bir vinç, dar bir ara sokağa kontrolsüzce daldı. Büyük bir gürültüyle binalara ve park halindeki araçlara çarparak durabilen vinç, çevredeki vatandaşların deprem olduğunu sanarak panikle sokağa fırlamasına neden oldu. Olayda iki bina ciddi hasar alırken, iki otomobil kullanılamaz hale geldi.

Olay, gece saat 00.00 civarında Eyüpsultan'ın Alibeyköy Mahallesi'nde, araç trafiğine uygun olmayan dar bir sokakta meydana geldi. İddialara göre sürücüsü ve yanındaki yolcusu ağır alkollü olan vinç, sokağa kontrolsüz bir şekilde giriş yaptı. Vinç, peş peşe binalara ve park halindeki otomobillere çarparak ilerledi ve büyük bir gürültüyle durabildi.

Bölge sakinleri, çarpışmanın şiddetiyle binaların sallandığını belirterek, gürültünün ardından ilk anda deprem yaşandığını düşündüklerini ifade etti. Korkuyla sokağa fırlayan mahalleli, karşılaştıkları manzara karşısında hemen polis ekiplerine haber verdi.

"ZİL ZURNA SARHOŞLARDI, HİÇ DURMADI"

Dairesinde otururken binasına vinç çarpan Varol Güzey, yaşadığı dehşeti anlatırken şunları söyledi: "Tam yatmak üzereydim. Arkadaş vinçle sokağa girdi. Bu sokaktan bu vinç geçmez diye bağırdım. Gördüğünüz üzere dar bir sokak. Arkadaş, beni hiç duymuyor. Önce bizim binaya, sonra komşunun binasına ve komşuların araçlarına vurarak gidiyor. Hepimiz bağırdık ama hiçbir şekilde durmadı. Aşağı indik. Arkadaşlar çok içmişti zil zurna sarhoştu. O anda polisi aradık. Polisler geldi ve raporları tuttu. Saat 00.00 civarında oldu. Çok gürültü oldu. Bina adeta sallandı. Deprem oldu sandım. Taksinin giremeyeceği sokağa vinçle girdiler. Davacıyız. Hepimiz zarardayız. Devletimiz bunlara cezasını versin. Çok şükür sokakta çocuklar yoktu. Korku yaşadık"

Aracı zarar gören Yakup Alkan ve Yazal Kurgut Yaşasın da benzer ifadeler kullandı. Yazal Kurgut Yaşasın, vincin durduktan sonra şoförlerin ayakta duramadığını ve araç içinde çok sayıda alkol şişesi gördüklerini belirterek "Zaten bu apartmanda oturuyoruz. Üst katta balkondayken bir gürültü duydum. En arkadaki kendi arabam olmak üzere arabaları sürüklediğini gördüm. Daha da sürüklemeye ve dönmeye çalıştı ama dönemedi. Orada kaldı. Arabalarımız da mahvoldu. Apartmanımız da çok ciddi şekilde hasar gördü. Şahısları tanımıyoruz. Büyük bir vinçti. Sürücüler indikten sonra aracın içinde çok sayıda alkol şişesi görüldü. Zaten ayakta duramıyorlardı. Apartmandaki herkes deprem oldu diyerek çıktı. Çok ciddi bir sarsıntı ve gürültü oldu" dedi.

MADDİ HASAR BÜYÜK

Vincin neden olduğu kontrolsüz hareketler sonucunda sokaktaki iki binada hasar meydana gelirken, iki otomobil kullanılamaz hale geldi. Polis ekiplerinin incelemesi ve vincin bulunduğu yerden çıkarılmasının ardından hurdaya dönen araçlar kurtarılabildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN