Freni boşalan tır yokuş aşağı kaydı, ortalık savaş alanına döndü

Muş'ta, park halindeki bir tır freni boşalınca ortalık savaş alanına döndü. Tır, meyve tezgahına, 5 araca ve taksi durağına çarparak durabildi, korku dolu anlar ise kameralara saniye saniye yansıdı.

Muşta, un yüklü bir tır, freni boşalınca hareket etti. Yokuş aşağı ilerleyen tır, meyve tezgahına, 5 araca ve taksi durağına çarptı. O anlar, cep telefonu ile güvenlik kamerasına yansıdı.

Taksi durağındaki şoför Sadık Yeşilışık, "Taksi durağında arkadaşım ile oturuyorduk. Bir gürültü geldi, 'Ne oluyor' diyerek hemen dışarıya kaçtık. Dışarı çıkmamız ile TIR, taksi durağına girdi" dedi. Kazada aracı zarar gören Hasan Altın ise "Yukarıdan gelince bir arkadaş koşup, TIR'a binmeye çalıştı. O araca bindiği esnada TIR, benim aracıma çarptı. Sonra araç, aşağı doğru ilerleyeme başladı. Diğer araçlar ile taksi durağının duvarına vurdu" diye konuştu.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Bunlar da İlginizi Çekebilir