Gabonlu Dina’nın son görüntülerini haberleştiren muhabirler gözaltında

Gabonlu Dina’nın son görüntülerini haberleştiren muhabirler gözaltında

Karabük’te cesedi bulunan Gabonlu Dina‘nın son görüntülerini haberleştiren DHA kameramanı, DHA muhabiri Ali Sencer Arslan ve BRTV muhabiri Murat Özelci gözaltına alındı. Gazetecilerin gözaltı gerekçesi şu an için bilinmiyor.

Geçtiğimiz haftalarda Karabük’te Filyos Çayı’nda cansız bedeni bulunan Gabon uyruklu Jeannah Danys Dinabongho Ibouanga’nın son görüntülerini haberleştiren DHA kameramanı, DHA muhabiri Ali Sencer Arslan ve ve BRTV muhabiri Murat Özelci gözaltına alındı.

6705292.jpgJeannah Danys Dinabongho Ibouanga

Arslan ve Özelci Karabük’te yemek için girdikleri lokantada yanlarına sivil polisler geldi. Gazeteciler ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü. Arslan ve Özelci’nin gözaltı gerekçesi öğrenilemedi.

Öte yandan ölüme ilişkin sır perdesi sürerken, Dina’nın son görüntüleri ortaya çıkmış sokakta çıplak ayakla koştuğu görülmüştü.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN