Girilmesi yasak olan mağarada fenalaşıp hayatını kaybetti

Girilmesi yasak olan mağarada fenalaşıp hayatını kaybetti

Karaman'da emekli öğretmen Mustafa Uğur, girilmesi yasak olan Maraspoli Mağarası'nda fenalaşarak hayatını kaybetti. Cenazeyi mağaradan çıkarmak için AFAD ekipleri çalışma başlattı.

Karaman'ın Ermenek ilçesinde, dünyanın 3 büyük mağarasından biri olarak gösterilen Maraspoli Mağarası'nda meydana gelen olayda; emekli öğretmen Mustafa Uğur (73) ile arkadaşı Alaaddin Çiftçi, sabah saatlerinde girişi yasak olan mağaraya girdi.

İki arkadaş, mağarada tünellerden yürüyerek, 80 metre derine indi. Dönüş yolunda Mustafa Uğur, nefessiz kalarak fenalaştı. Çiftçi de Uğur'un kalp krizi geçirdiğini düşünerek, kalp mesajı yaptı. Ancak çabaları sonuçsuz kalan Mustafa Uğur, mağaradan çıkıp, yardım istedi.

2-005.jpg

CENAZEYİ ÇIKARMAK İÇİN AFAD DEVREYE GİRDİ

Çiftçi'nin ihbarıyla bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Mağaraya giren sağlık görevlileri, Mustafa Uğur'un öldüğünü belirledi. Cenazeyi, mağaradan çıkartmak için AFAD'dan yardım istendi. Ekipler, cenazeyi çıkarmak için çalışma başlattı. Polis de Çiftçi'nin ifadesine başvurdu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN