GİRTAB yeni dönem toplantısı yapıldı

GİRTAB yeni dönem toplantısı yapıldı

Giresun Turizm Altyapı Hizmet Birliği (GİRTAB), yeni dönem ilk toplantısını yaptı.

Toplantı, GİRTAB Müdürü Emrullah Hızarcıoğlu’nun gündemi okumasıyla başladı.

Belediye başkanları ve delegelerin katılımı ile gerçekleşen toplantıda birlik tüzüğünün 9’uncu maddesi gereğince birlik organlarının seçimi yapıldı.

Vali Mehmet Fatih Serdengeçti katılımcıların tamamının oyları ile birlik başkanlığına seçildi.

Gündeminin 4’üncü maddesi gereğince; Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse birinci Başkan Vekili, Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç ise ikinci Başkan Vekili olarak seçildi. Gündemin 5’inci maddesi gereğince kâtip üyeliklere Giresun Belediye Meclis Üyesi Mustafa Öztürk ve Tirebolu İl Genel Meclisi Üyesi Murat Aslan seçildi.

Gündemin 6’ncı maddesi gereğince Birlik encümenliğine ise yerel yönetimlerden ve turizm sektörünün çeşitli paydaşlarından temsilciler seçildi.

Birlik Encümeni asil üyeliğine; Görele Belediye Başkanı Hasbi Dede, Piraziz Belediye Başkanı Esat Ayyıldız, La Quinta by Wyndham Giresun Otel Temsilcisi Yeşim Hattat ve Kümbet Dağ Evleri Otel Temsilcisi Orhan Anıl Kılınç oy birliği ile seçildi.

Toplantı sonunda katılımcılar Giresun’da turizmin daha etkin hale gelmesi için görüş ve önerilerini dile getirdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN