Hakkari'de eğitime yağış engeli

Hakkari'de eğitime yağış engeli

Hakkari'de ki gündür etkili olan yoğun yağış nedeniyle 20 Mart Çarşamba günü eğitime ara verildi. Valilik kamu kurumlarında görevli engelli ve hamile personelin de idari izinli sayılacağını duyurdu.

Hakkari Valiliği, ilde olumsuz hava koşulları nedeniyle yarın eğitime ara verildiğini duyurdu. Sel riski başta olmak üzere, çığ ve taşkın ihtimalinin göz önünde bulundurulduğu bildirilen açıklamada, 20 Mart Çarşamba günü il genelinde yüksek öğretim kurumları hariç, kreş, anaokulları, ilk ve orta dereceli eğitim kurumları ile özel öğretim kursları, Halk Eğitimi ile Rehberlik ve Araştırma Merkezlerinde eğitim öğretime ara verildiği kaydedildi. Açıklamada, kamu kurumlarında görevli engelli ve hamile personelin de idari izinli sayılacağı aktarıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN