Hasan Can Kaya'nın esprisi o belediye başkanını fena kızdırdı: Kimsenin haddine değil

Hasan Can Kaya'nın esprisi o belediye başkanını fena kızdırdı: Kimsenin haddine değil

Dijital platform Exxen'de yayımlanan 'Konuşanlar' programında Hasan Can Kaya'nın yaptığı espri belediye başkanını fena kızdırdı. Hasan Can Kaya'ya tepki gösteren başkan, "Aziz şehrimizi küçümsemek kimsenin haddi değildir" ifadesinde bulundu.

Ünlü Youtuber Hasan Can Kaya'nın 'Konuşanlar' programında gerçekleşen olay, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nı kızdırdı. Hasan Can Kaya'nın programında, Elazığ Fırat Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümü mezunu olan konuğuna üniversiteyle ilgili yaptığı espriler, Şerifoğulları'nın tepkisini çekti.

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Hasan Can Kaya'yı kınayarak şu ifadeleri kullandı:

"Ülkemizi uluslararası alanda temsil eden ve saygınlığı olan Fırat Üniversitemize yönelik konuşmalarından dolayı Hasan Can Kaya'yı kınıyorum. Aziz şehrimizi ve Fırat Üniversitemizi küçümsemek hiç kimsenin haddine değildir."

Bu olay, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı ve birçok kişi, Başkan Şerifoğulları'nın açıklamalarına destek verdi. Hasan Can Kaya'nın üniversite ve şehirle ilgili yaptığı esprilere yönelik eleştiriler artarken, bazı kullanıcılar da konunun abartıldığını ve esprilerin mizahi amaçlı olduğunu savundu.

MEZUNLAR İKİYE BÖLÜNDÜ

Öte yandan, Hasan Can Kaya'nın programındaki bu konuşma, Fırat Üniversitesi öğrencileri ve mezunları arasında da tartışma konusu oldu. Kimi mezunlar ve öğrenciler, üniversite ve şehir hakkındaki esprilere tepki gösterirken, diğerleri bu durumu mizahi bir yaklaşım olarak değerlendirdi.

Hasan Can Kaya'nın 'Konuşanlar' programında Fırat Üniversitesi ve Elazığ şehriyle ilgili yaptığı espriler, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı ve Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nın tepkisini çekti. Bu durum, üniversite ve şehirle ilgili hassasiyetlerin önemli olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN