Hastanede yangın paniği: Hastalar tahliye edildi

Hastanede yangın paniği: Hastalar tahliye edildi

Kayseri'de bir hastanede çıkan yangın, büyümeden kısa sürede kontrol altına alınırken, güvenlik açısından binadan tahliye edilen hastalar ambulanslarla diğer hastanelere nakledildi.

Kayseri’nin Kocasinan ilçesinde, Gevher Nesibe Mahallesi’nde bulunan System Hastanesi’nde yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Polis çevrede güvenlik önlemi alırken, itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Büyümeden kontrol altına alınan yangın nedeniyle hastalar, çevredeki hastanelere nakledildi.

1-010.jpg

'GÜVENLİK İÇİN İÇERİDEKİ HASTALARI NAKLEDECEĞİZ'

Herhangi bir olumsuz durumun olmadığını söyleyen Hastane Başhekimi Erol Bedir, "Sağ olsun hem hastanedeki görevli arkadaşlarımız hem de kurumlarımız anında geldi. Başlamadan müdahale ettiler. Bir kablodan çıkan kıvılcım büyümek üzereyken anında müdahaleyle durduruldu. Dumandan dolayı içerideki hastaları güvenliği açısından diğer hastanelerimize nakledeceğiz. İlgilenen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN