Hatay'da 4.8'lik deprem | Son depremler

Hatay'da 4.8'lik deprem | Son depremler

Hatay'da 4.8 büyüklüğünde, 8 kilometre derinliğinde deprem meydana geldi. Adana başta olmak üzere komşu illerde de hissedilen depremde ilk bilgilere göre can ve mal kaybının olmadığı bildirildi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesindeki bilgiye göre, saat 05.32 sıralarında merkez üssü Hatay'ın Kırıkhan ilçesi olan 4.8 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi. Depremin, 8 kilometre derinlikte meydana geldiği belirlendi.

Adana başta olmak üzere komşu illerde de hissedilen deprem sonrası ilk resmi açıklama Hatay AFAD’dan geldi. Sosyal medya üzerinden yapılan açıklamada; ilk bilgilere göre can ve mal kaybının olmadığı duyuruldu.

BAKAN YERLİKAYA: SAHA TARAMAYA DEVAM

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ise, depremle ilgili olarak saha tarama çalışmalarının sürdüğünü bildirdi.

Yerlikaya, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajda, "Başta AFAD olmak üzere ilgili kurumlarımızın tüm ekipleri saha tarama çalışmalarına devam etmektedir. Gelişmeleri yakından takip ediyoruz" ifadelerini kullandı.

AFAD SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYIN

KANDİLLİ RASATHANESİ SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYIN

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN