Hemzemin geçitte tren ve hayvan yüklü tır çarpıştı: Ölü ve yaralılar var

Hemzemin geçitte tren ve hayvan yüklü tır çarpıştı: Ölü ve yaralılar var

Muş'ta hemzemin geçitte yolcu treni ile boğa yüklü tır çarpıştı. Kazada tırdaki 2 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı. Ayrıca tırdaki 25 hayvan öldü.

Feci kaza, öğle saatlerinde Muş Şeker Fabrikası’nın karşısındaki hemzemin geçitte meydana geldi. Merkeze bağlı Tondoğan köyünde yüklediği boğaları kent merkezinde kantara tartmak için götüren Emrah Sarsıcı yönetimindeki 34 BDM 314 plakalı tır hemzemin geçitte, Elazığ- Tatvan seferini yapan yolcu treni çarpıştı.

8608539.jpg

Kazada Yusuf Tan (21) ve Cahit Arar (29) öldü, sürücü Emrah Sarsıcı ile Ahmet Arar yaralandı. İhbar üzerine kaza yerine sağlık, polis, itfaiye ve AFAD ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ambulansla Muş Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kazada ayrıca tırdaki boğalardan 25'i de öldü. Ağır yaralı olan bazı hayvanlar, çevredekiler tarafından kesildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN