Her yerde zam o ilde indirim! Başkan açıkladı: Ekmek sadece 5 TL

Her yerde zam o ilde indirim! Başkan açıkladı: Ekmek sadece 5 TL

Her ilden ekmek zam haberleri gelirken o ilden indirim haberi geldi. Güzel haberi ise belediye başkanı duyurdu. Orada ekmek sadece 5 TL’den satılacak…

2024 yılının ilk günlerinde zamlardan faydasını alan ekmek fiyatları peş peşe artışa geçti. Her geçen gün farklı bir ilden zam haberi gelirken bu sefer indirim haberi geldi…

EKMEK 5 TL’DEN SATILIYOR

İzmir Halk Ekmek fiyatlarıyla ilgili beklenen açıklama İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’den geldi. Soyer Halk Ekmeğin 5 liradan satılmaya devam edeceğini belirtti.

Başkan Soyer sevindiren haberi, “Ne kadar dayanabileceksek dayanacağız. Hiç kimsenin şüphesi olmasın İzmir Büyükşehir Belediyesi bu günler için var” sözleriyle verdikten sonra Grand Plaza Gıda Turizm A.Ş’ye ait halk ekmek fabrikasını ziyaret etti.

izmir-ekmek-fiyati-1.jpg

Üretim maliyetlerinin artmasına rağmen İzmir Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek büfelerinde 210 gram beyaz ve tam buğday ekmeği 5 TL, 450 gram tam buğday ve çavdar ekmeği 12 TL, 450 gram gluten ise 20 TL olarak satışa sunuluyor. 90 gramlık 5 adet hamburger ekmeğinden oluşan paketin fiyatı 20 TL'ye ve 1000 gramı karakılçık ekmeği ise 36 TL'ye satılıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN