Huzurevinde tanışıp dünyaevine girdiler

Huzurevinde tanışıp dünyaevine girdiler

Artvin'de huzurevinde tanışan Nazım Kartal (70) ile Gülfidan Türk (76) evlenme kararı aldı. Huzurevinde nikahları kıyılan çift "Sevginin yaşı olmaz." dedi.

Artvin'in Şavşat ilçesinde bulunan Naime-İsmail Yılmaz Huzurevinde tanışan Nazım Kartal (70) ile Gülfidan Türk (76) hayatlarını birleştirme kararı aldı.

9235059.jpg

Nikahtan önce gelin, ilçeye özgü adetler ile huzurevindeki odasından çıkarıldı. Davul ve zurna eşliğinde gerçekleşen merasimde huzurevi çalışanları gelini odasından çıkartmadan önce kapıyı tutup bahşiş aldı.

9235055.jpg

Çiftin nikahları huzurevinde ilçe müftüsü Furkan Avcı tarafından kıyıldı. Nikah şahitleri ise Şavşat Kaymakamı Kübra Sivaslıoğlu, Aile Sosyal Hizmetler Artvin İl Müdürü Şentürk Ağırbaş ve Huzurevi Müdürü Mehmet Oylum oldu. Huzurevi sakinleri ve çalışanları da çiftin özel gününe tanıklık etti.

9235057.jpg

Kaymakam Kübra Sivaslıoğlu, çifte evlilik cüzdanlarını teslim ederek mutluluklar diledi.

9235056.jpg

Evlilik sürecini anlatan Nazım Kartal, "Daha önceden huzur evinden kendisini tanıyordum. Kendisine evlenmek istediğimi bahsettim. Oda düşüneyim dedi. Düşündükten sonra olur dedi. Bu diyaloğu devam ettirdikten sonra. Kendi aramızda karar verdik. Müftülüğe müracaat ederek. Kurumumuzda bize destek oldu, yardım etti. Yeni hayatımızı böyle gerçekleşti inşallah hayırlı uğurlu olur." ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN