İhtiyaç sahibi ilkokul öğrenciler için “Beslenme Saati Projesi”ne başvurular devam ediyor…

İhtiyaç sahibi ilkokul öğrenciler için “Beslenme Saati Projesi”ne başvurular devam ediyor…

Çanakkale Belediyesi; kent merkezinde eğitim gören ihtiyaç sahibi 1., 2., 3. ve 4. sınıf öğrencilerine yönelik başlattığı “Beslenme Saati” uygulamasını sürdürüyor.

Öğrencilerin sağlıklı ve dengeli beslenmelerine katkıda bulunmak amacıyla hazırlanan proje, dönem sonu olan 16 Haziran 2023 tarihine kadar devam edecek. Bu süre boyunca ihtiyaç sahibi öğrencilerimiz, hazırlanan beslenme çantalarını belirtilen dağıtım noktalarından haftalık olarak temin edebilecek.

Beslenme Çantasında Neler Var?

İhtiyaç sahibi 1., 2., 3. ve 4. sınıf öğrencileri için hazırlanan beslenme çantalarında çocuklarımızın temel gıda gereksinimlerini karşılayacak, sandviç ekmeği, süt, hazır kek, fındık, ceviz içi, kuru kayısı, kuru üzüm, tahin-pekmez, bal, tereyağı, üçgen peynir, dilimlenmiş tost-sandviç peyniri bulunuyor.

Başvurular İçin Gerekli Belgeler

Çanakkale Belediyesinin “Beslenme Saati” projesinin başvurularında öğrenci belgesi, aile bireylerine ait SGK dökümleri (e-devlet) ile aile bireylerine ait tapu kaydı ve araç sorgulama belgesi (e-devlet) gerekli olup, başvurular Mahalle Muhtarlıkları, Sosyal Yaşam Evleri (Barbaros, Esenler, Troia) ve Belediyemiz Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğüne (Çanakkale Belediyesi Yeşil Yerel Yönetim Binası ve Kültür Merkezi) yapılabilecek.

Dağıtımlar Muhtarlıklar ve Sosyal Yaşam Evlerinden Gerçekleşiyor

İhtiyaç sahibi çocuklarımız için hazırlanan beslenme çantalarının her hafta başında Barbaros Mahallesi Muhtarlığı, Fevzipaşa Mahalle Muhtarlığı, Kemalpaşa Mahalle Muhtarlığı, Namık Kemal Mahalle Muhtarlığı, İsmetpaşa Mahalle Muhtarlığı, Cevatpaşa Mahalle Muhtarlığı ve Esenler Mahalle Muhtarlığı ile Barbaros Sosyal Yaşam Evi, Troia Sosyal Yaşam Evi ve Esenler Sosyal Yaşam Evinden dağıtımı gerçekleşiyor.

Konuya ilişkin detaylı bilgi almak için 444 17 17 / 5414-5409 numaralı telefondan iletişime geçilebilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN