İki aday aynı oyu aldı, sonucu kura değiştirdi

İki aday aynı oyu aldı, sonucu kura değiştirdi

Kayseri'nin Melikgazi ilçesine bağlı Alpaslan Mahallesi'nde yapılan muhtarlık seçimlerinde Fatih Çalışkan ve Yalçın Sezgin bin 155'er oy aldı. Bunun üzerine Seçim Kurulu kura yöntemine başvurdu, kura sonucunda Yalçın Sezgin muhtar seçildi.

Kayseri'nin Melikgazi ilçesine bağlı Alpaslan Mahallesi'nde 6 adayın yarıştığı muhtarlık seçimlerinde Fatih Çalışkan ve Yalçın Sezgin bin 155'er oy aldı.

Melikgazi İlçe Seçim Kurulu'nun yaptığı kura çekimi sonucu adaylardan Yalçın Sezgin seçimi kazandı.

Diğer adaylar Filiz Eğilmez bin 018, İfakat İpekliler 854, Gülhan Gündoğan Bayraktar 270, Ebru Eğlenceoğlu 227 oy aldı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN