İnsanların oturduğu binada hurda malzemesi yaktı, yangın çıkmasına neden oldu

İnsanların oturduğu binada hurda malzemesi yaktı, yangın çıkmasına neden oldu

Edirne’de vatandaşların oturduğu binada, yakılan hurda malzemeleri yangın çıkardı. Hurda satan Ş.A. isimli şahıs binanın zemin katında hurda malzemeleri yaktı, yakılan malzemeler daha sonra tutuşarak binada yangının çıkmasına neden oldu. Çıkan yangında binada oturan ve dumandan etkilen bir çocuk hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgilere göre, Edirne’nin Mithatpaşa Mahallesi’nde bulunan bir apartmanın zemin katında Ş.A. isimli şahıs, hurda kabloların içinde bulunan bakırları alarak kabloları yaktı. Alevlerin etrafa sıçramasıyla yangın çıktı.

Apartmandan duman çıktığını gören vatandaşlar, ihbarda bulundu. Olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri dumandan etkilenen bir çocuğu ambulansta tedaviye aldı. Sağlık durumu iyi olduğu öğrenilen çocuk anne babasına teslim edildi. Polis ekipleri çevre güvenliği alırken, itfaiye ekipleri de yangına müdahale etti.

'APARTMANDAN KOKULAR YÜKSELDİ'

Mahalle sakinlerinden Ferdi Nalbant, ilk önce apartmanda bir koku olduğunu ama fazla dikkat etmediklerini ve daha sonra arkadaşları tarafından dairede yangın çıktığını öğrendiğini ifade etti.

Apartman sakinlerinden Muhammet Elferdi ise, "Ben işimde çalışıyordum. Eşim bana yangın çıktığını söyledi. Bende apar topar buraya geldim" dedi.
Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN