İnşası yeni biten bina yan yatmaya başladı

İnşası yeni biten bina yan yatmaya başladı

Mersin’in Erdemli ilçesinde inşası yeni tamamlanan 4 katlı bina, yan yatmaya başladı. Durumun fark edilmesiyle birlikte binanın yan tarafı ekipler tarafından kazıldı ancak bina bu sefer de diğer tarafa doğru yatmaya başladı. Yanında vatandaşların yaşadığı bina için çözüm üretilmesi bekleniyor.

Mersin’in Erdemli ilçesine bağlı Akdeniz Mahallesi Muhammet Çavuş Sokak’taki bir inşaat sahasında yapımı tamamlanan 4 katlı bir bina yan yatmaya başladı.

ik.jpg

Durumun önceki gün fark edilmesi üzerine, iş makinesi ile yan tarafı kazıldı. Ertesi günü bina bu kez diğer tarafa doğru yan yatmaya başladı. Bu kez de diğer taraf iş makinesi ile kazıldı.

df.jpg

Yanında hayatın devam ettiği bir bina olan ve tamamen yan yatma tehlikesi bulunan 4 katlı blok ile ilgili kısa sürede bir çözüm üretilmesi bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN