İstanbul ve Ankara'da eğitime 1 gün ara

İstanbul ve Ankara'da eğitime 1 gün ara

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya ve Ankara Valisi Vasip Şahin, kuvvetli buzlanma, öğlen saatlerinden itibaren de yoğun kar yağışı beklentisinden dolayı yarın(6 Şubat Pazartesi) eğitime ara verildiğini açıkladı.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, olumsuz hava koşulları nedeniyle kent genelinde yarın(6 Şubat Pazartesi) eğitime ara verildiğini açıkladı.

Vali Yerlikaya paylaşımda, "Kıymetli Hemşehrilerim Sevgili Öğrenciler, 20.00’de Meteoroloji Bölge Müdürlüğümüzün paylaştığı verilere göre İlimizde beklenen kötü hava koşulları nedeniyle Temel eğitim ve ortaöğretim kurumlarımızdaki eğitime 6 Şubat Pazartesi günü bir (1) gün süreyle ara verilmiştir." ifadelerine yer verdi.

ANKARA'DA DA OKULLAR TATİL

Ankara Valisi Vasip Şahin de Başkent'te okulların yarın tatil edildiğini duyurdu.

Vali Şahin de "Son meteorolojik değerlendirmelere göre, İlimizde yarın sabah saatlerinde kuvvetli buzlanma, öğlen saatlerinden itibaren de yoğun yağış beklendiğinden ilk, orta, lise ve okul öncesi eğitim kurumlarında 06 Şubat Pazartesi günü eğitime 1 gün ara verilmiştir. Hamile ve engelli personelimiz ile 10 yaş ve daha küçük yaşta çocuk sahibi kadın personelimiz idari izinli sayılacaktır." dedi.

İMAMOĞLU KAR TATİLİ İÇİN ÇAĞRIDA BULUNMUŞTU

İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, gece saatlerinden itibaren artması beklenen kar yağışından dolayı okulların tatil olması için çağrıda bulunmuştu. İmamoğlu, sosyal medya hesabından "AKOM’dan az evvel aldığım bilgiye göre, kar gece yarısı artacak. Okulların ve velilerin organize olması adına, bir an önce karar alınması önemli. Araç yoğunluğu arttıkça karla mücadele zorlaşmakta. Yarın yoğun yağış bekliyoruz, zorunlu olmadıkça özel araçla trafiğe çıkmayınız." ifadelerini kullanmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN