İstanbul'da acı olay: Pidecide çıkan yangında 4 kişi can verdi

İstanbul'da acı olay: Pidecide çıkan yangında 4 kişi can verdi

İstanbul Fatih'te 5 katlı bir binanın giriş katındaki pidecide çıkan yangında, içeride uyuduğu öğrenilen 6 kişi yaralı olarak çıkarılırken, dördü hastanede hayatını kaybetti. Ölenlerin cenazeleri defnedilmek üzere memleketleri Mardin'e gönderildi.

Dün İstanbul'un Fatih ilçesinde bir yangın olayı meydana geldi. Silivrikapı Mahallesi Vidin Caddesi'nde bulunan bir pidecide saat 02.30 sıralarında çıkan olayda, 5 katlı binanın giriş katındaki pideciden dumanların yükseldiğini gören mahalle sakinleri, durumu itfaiye, sağlık ve polis ekiplerine haber verdi.

Olay yerine çok sayıda itfaiye ve ambulans sevk edildi. Ekipler yangına müdahale ederken, içeride uyuyan 6 çalışanı kurtardı.

Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye götürülen yaralılardan Mehmet Erboğa, Beşir Erboğa ve Mehmet Erboğa ve Abdülkadir Erboğa’nın hayatını kaybettiği öğrenildi.

Hayatını kaybeden 4 kişinin cenazesi defnedilmek üzere memleketleri Mardin’e gönderildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN