İstanbul'da beklenen kar yağışı başladı

İstanbul'da beklenen kar yağışı başladı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü uyarılarının ardından beklenen kar yağışı İstanbul'da başladı. Kar yağışının başladığı ilçelerde beyaz örtü oluştu.

İstanbul'da beklenen kar yağışı başladı. Beylikdüzü’nde lapa lapa yağan kar vatandaşlara zor anlar yaşattı. Beylikdüzü metrobüs köprüsünün üzeri beyaza bürünürken, insanlar yürümekte zorluk çekti. Kar yağışının yüksek ilçelerde daha da etkili olması ve 1 hafta kadar sürmesi bekleniyor.

'ZORUNLU OLMADIKÇA DIŞARI ÇIKMAYIN'

Meteoroloji, bugün beklenen yağış nedeniyle İstanbul dahil 19 kente sarı ve turuncu kodlu alarm verirken, AKOM ise uyarı yayınlayarak megakentte kar yağışının perşembe gününe kadar devam edeceği belirtmişti. Meteoroloji ve AKOM'un ardından bir uyarı da AFAD'tan geldi. AFAD, tüm yurdun Balkanlar üzerinden gelmesi beklenen soğuk ve yağışlı havanın etkisine gireceği; yoğun kar yağışları, çığ tehlikesi ve zirai don görüleceği ve zorunlu olmadıkça dışarıya çıkılmaması yönünde uyardı.

TRAFİK KİLİTLENDİ

Öte yandan Meteoroloji ve AKOM'un İstanbul için kar uyarıları sonrası başlayan yağışlı havanın ardından trafik kilitlendi. İBB trafik veri sistemine göre, trafik yoğunluğu saat 18.20 itibariyle yüzde 90'a ulaştı.

3760118-001.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN