İstanbul'da korkutan yangın! Çok sayıda ekip sevk edildi

İstanbul'da korkutan yangın! Çok sayıda ekip sevk edildi

İstanbul'da İkitelli Organize sanayi bölgesinde 6 katlı bir fabrikanın çatı katında, plastik enjeksiyon ve karton malzemelerinin bulunduğu alanda yangın çıktı. Bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Bina içerisinde mahsur kalan 8 yabancı uyruklu çalışan itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Başakşehir İkitelli Organize Sanayi Bölgesinde 6 katlı bir fabrikanın çatı katında yangın çıktı. Plastik enjeksiyon ve karton malzemelerinin bulunduğu alan alevlere teslim oldu. Bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

8 YABANCI UYRUKLU KURTARILDI

Yangın, saat 16:00 sıralarında İkitelli Organize Sanayi bölgesinde bulunan 6 katlı bir binanın çatı katında çıktı. Plastik enjeksiyon ve karton malzemelerin bulunduğu, kırtasiye ürünlerinin üretildiği yaklaşık 1000 metrekarelik alanda çıkan yangına itfaiye ekipleri müdahale ediyor. Bina içerisinde mahsur kalan 8 yabancı uyruklu çalışan itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Kurtarılanlara ilk müdahale sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapıldı. 8 kişinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN