İstanbul'da servis minibüsü trafik polisine çarptı

İstanbul'da servis minibüsü trafik polisine çarptı

İstanbul Arnavutköy’de görevi başındaki trafik polisine servis minibüsü çarptı. Kazada ağır yaralanan polis hastaneye kaldırılırken, servis şoförü ise gözaltına alındı.

İstanbul'un Arnavutköy ilçesine bağlı Taşoluk Mahallesi Egemen Caddesi üzerinde saat 13.00 sıralarında İlçe Emniyet Müdürlüğü’nden çıkarak görev yerine gidecek olan polis memuruna seyir halindeki servis minibüsü çarptı.

l-001.jpg

SERVİS ŞOFÖRÜ GÖZALTINDA

Minibüsün altında sürüklenen polis yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerindeki yurttaşlar ve meslektaşları tarafından ilk müdahalesi yapılan yaralı polis memuru, daha sonra Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı.

Yaralı polisin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenilirken, servis minibüsü çekici ile otoparka çekildi. Servis şoförü ise, gözaltına alınarak emniyete götürüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN