İstanbul'u Sibirya soğukları vuracak: Meteoroloji'den kar yağışı uyarısı

İstanbul'u Sibirya soğukları vuracak: Meteoroloji'den kar yağışı uyarısı

İstanbul'da, kurak geçen kış mevsimi Sibirya'dan gelecek soğuk hava dalgasının etkisiyle şubat ayı sonu ve mart ayının başında kar yağışıyla sona erecek.

Türkiye genelinde kurak geçen kış mevsimi özellikle İstanbul'da kendisini sert bir şekilde gösterdi. İstanbul'da barajlarda tehlike çanları çalmaya devam ederken Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yeni bir haber geldi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün son raporuna göre kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Doğu Karadeniz’in doğusu ve Kastamonu, Sinop, Karabük, Giresun, Ordu, Kayser, Tokat, Erzurum, Sivas, Kars, Ardahan çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar yağışı bekleniyor.

İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYINIZ

Gece ve sabah saatlerinde iç ve doğu kesimlerde buzlanma, don olayı ile beraber yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

İSTABUL'DA KAR YAĞIŞI

Doğu Karadeniz’in iç kesimlerinin yüksekleriyle Doğu Anadolu’nun eğimli ve yüksek kesimlerinde çığ tehlikesi riski bulunuyor.

Soğuk hava dalgası ile birlikte İstanbul’da da kar yağışının olması bekleniyor.

5 GÜNLÜK HARİTALI HAVA DURUMU TAHMİNİ

haritatahmingun1.pngharitatahmingun2.pngharitatahmingun3.pngharitatahmingun4.pngharitatahmingun5.png

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN