İstanbul'un 50 yıllık kangren olmuş sorununa neşter vuruldu! 100 binlerce kişi etkileniyordu

İstanbul'un 50 yıllık kangren olmuş sorununa neşter vuruldu! 100 binlerce kişi etkileniyordu

İstanbullular sonunda istediklerine kavuştu! İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu duyurdu! İstanbulluların 50 yıllık kangren olmuş sorununa neşter vuruldu. Oy birliğiyle karar alındı, 100 binlerce kişi etkileniyordu...

NESİBE GÖVEN ATALAY

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sarıyer ve Ataşehir ilçelerinde yıllardır süregelen imar sorunlarına son verildiğini duyurdu. Yapılan düzenlemelerle birlikte, yüz binlerce vatandaşın yaşadığı mağduriyet giderilmiş oldu.

200 BİN İNSANI İLGİLENDİREN SORUN ÇÖZÜLDÜ

Sarıyer ilçesinde 50 yıldır devam eden imar sorunuyla ilgili yapılan düzenlemeyle 200 bin insanı ilgilendiren tapu sorunu da çözüme kavuşturuldu. Bu karar, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nde oy birliğiyle alındı.

İmamoğlu, yaptığı açıklamada, "Yüz binlerce vatandaşımıza söz verdik, yaptık. Sarıyer'in 50 yıllık imar sorununu, Ataşehir'de 25 yıllık plan sorununu çözdük. Hem vatandaşı mağdur etmedik hem de planlı ve yaşanabilir mahalleler için adım attık.” dedi.

İstanbul'un uzun yıllardır kangren olmuş sorunlarına neşter vurulmasıyla birlikte, vatandaşlar rahat bir nefes aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN