İşte trafikte 'Pes' dedirtecek anlar: Küvetiyle eşya taşıdı

İstanbul'un Eyüpsultan ve Maltepe ilçelerinde meydana gelen trafik güvenliği ihlalleri, cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde bir motosiklet sürücüsünün motosikletin arkasına bağladığı banyo küvetiyle eşya taşıması ve bir servis şoförünün aracının arkasına bağladığı koltuğu çekmesi dikkat çekti.

Eyüpsultan Sahilyolu'nda çekilen görüntülerde, motosiklet sürücüsünün trafikte tehlike oluşturduğu görülüyor. Sürücü, motosikletin arkasına bağladığı banyo küvetiyle eşya taşırken, görüntüleri çeken diğer bir sürücü ise "Hiçbir uyarı ışığı yok. Hızlı gelseydik vuracaktık" şeklinde konuştu.

yeni-proje.jpg

Maltepe Fındıklı'da kaydedilen ikinci görüntülerde ise, bir servis şoförünün trafik güvenliğini tehlikeye attığı görülüyor. Şoför, aracının arkasına bağladığı koltuğu çekerek, sürücülerin dikkatini çekti. Görüntülerde, koltuğun yerde sürüklenerek çekilmesi ve trafik akışının bozulması dikkat çekiyor.

yeni-proje-1-001.jpg

Trafik güvenliğini hiçe sayan bu tür davranışların tehlikeli sonuçlar doğurabileceği ve sürücülerin daha dikkatli olması gerektiği vurgulanıyor.