'İstek şarkı' kavgası: Müşterinin kafasında sandalye kırdılar

Mersin’in Tarsus ilçesinde restorana gelen bir müşteri müzisyenden istediği şarkıyı çalmasını istedi. Müzisyen istenilen şarkıyı söyleyemeyeceğini belirtince tartışma çıktı. Çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüşünce şarkı isteyen müşterinin kafasında sandalye kırıldı. O anlar kameralar tarafından kaydedildi.

Mersin’in Tarsus ilçesinde akılalmaz bir olay yaşandı. Restorana gelen bir müşteri, müzisyenden söylemesi için şarkı talebinde bulundu. Müzisyen şarkıyı söyleyemeyeceğini belirtince çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. 5-6 kişinin darp ettiği müşterinin kafasında sandalye kırıldı.

Edinilen bilgiye göre, olay Tarsus ilçesinde canlı müzik yapılan bir restoranda meydana geldi. İddiaya göre restorana arkadaşlarıyla yemek yemeye gelen bir kişi müzisyenden şarkı istediğinde bulundu. Ancak müzisyen o şarkıyı söylemeyeceğini bildirince tartışma çıktı. Müşteri ve müzisyenle başlayan tartışma küfür yüzünden büyüyünce restoran çalışanları da tartışmaya karıştı.

Bir süre sonra kavgaya dönüşen tartışmada şarkı isteyen müşterinin kafasında sandalye kırıldı. Yaklaşık 5-6 kişi müşteriye restoran içinde yere yatırıp feci şekilde darp etti. Bu anlar ise cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

YAŞANAN OLAY ONUR ŞENER'İ HATIRLATTI

Bir akşam Ankara'da çıktığı mekanda sevenlerine şarkı söyleyen Müzisyen Onur Şimşek sahnede istek parçalarda alıyordu. Onur Şener'i dinlemeye gelen bir grup istek şarkıda bulundu. Fakat Onur Şimşek şarkının sözlerini bilmediği için şarkıyı söyleyememişti. Bu duruma sinirlenen grup müzisyen ile tartışmaya başladı. Sahnesine devam eden Onur Şimşek, iş çıkışı mekandan çıkarken tartıştığı o grup tarafından cam şişeli saldırıya uğramıştı. Şişelerin kırılması sonucu boğazı kesilen Onur Şimşek tüm müdahalelere rağmen kurtulamamıştı.

İlgili Haberler