Darp edilen müzisyen yoğun bakıma alınmıştı! O saldırgan tutuklandı

Darp edilen müzisyen yoğun bakıma alınmıştı! O saldırgan tutuklandı

Piiz grubunun davulcusu Mehmet Dudarık, Ankara'da konser sonrası darp edilmiş ve yoğun bakıma alınmıştı. Dudarık'a saldıran zanlı tutuklandı. Dudarık'ın hayati tehlikesi devam ediyor.

Bir eğlence mekânında istek parçayı çalmaması nedeniyle müzisyen Onur Şener’in katledilmesinin ardından Piiz grubunun davulcusu Mehmet Dudarık, grubunun Ankara konserinin ardından darp edildi. Grubun sosyal medya hesabında yapılan açıklamada, Dudarık’ın tedavisinin yoğun bakımda sürdüğü belirtildi. Saldırı sonrası gözaltına alınan zanlı tutuklandı.

6013560.jpg

KAFASINA ÇOK SAYIDA DARBE ALDI

Piiz grubu, sosyal medya hesabında; çarşamba günü Ankara’da verdikleri konserin ardından davulcuları Mehmet Dudarık’ın darp edildiğini açıkladı. Grubun yaptığı açıklama, şöyle:

“Sevgili kardeşimiz, grubumuzun davulcusu Mehmet Dudarık, geçtiğimiz Çarşamba günü Ankara’da verdiğimiz konser sonrasında, tanımadığı bir şahsın ‘ayağa basma’ bahanesiyle sataşması sonrası, arkası dönük bir şekilde telefonla konuşurken saldırıya uğramıştır. Kafasına aldığı çok sayıda darbe sonrası hastaneye kaldırılan davulcumuzun hayati tehlikesi devam etmektedir ve halen yoğun bakımda bulunmaktadır. Saldırgan şahıs, kolluk kuvvetleri tarafından yakalanmış ve adli süreç başlatılmıştır. Kamuoyuna ve sevenlerimize üzüntü ile duyururuz.”

6013561.jpg

SALDIRGAN TUTUKLANDI

Ankara Emniyet Müdürlüğü, Piiz grubunun çarşamba günü Ankara’da verdikleri konserin ardından davulcuları Mehmet Dudarık’ın darp edilmesine ilişkin açıklama yaptı. Emniyet Müdürlüğü’nün yaptığı açıklama şöyle:

“15.12.2022 günü ilimiz Çankaya ilçesindeki bir eğlence mekanında verdikleri konser sonrası Piiz grubu üyesi müzisyen M.D.'yi, arkadaşının ayağına basılması gerekçesiyle çıkan tartışmada darp eden B.K.K. adlı şahıs, 16.12.2022 günü yakalanarak gözaltına alınmış, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir. Müzisyen M.D.'nin ise hastanede tedavisine devam edilmektedir.”

6013565.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN