İzmir'de korku dolu anlar: TIR viyadükte asılı kaldı

İzmir'de korku dolu anlar: TIR viyadükte asılı kaldı

İzmir’in Bornova ilçesinde, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan taş yüklü tır devrildi. Tırın kupası viyadükten aşağı sarkarken, hafif yaralanan sürücü itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

İzmir’in Bornova ilçesinde meydana gelen trafik kazası, büyük paniğe neden oldu. Sabah saat 10.00 sıralarında Ankara Caddesi 4. Sanayi kavşağı üzerindeki viyadükte seyreden taş yüklü tır, yağmurdan dolayı kayganlaşan zeminde kontrolden çıktı.

12194868

İrfan Öngen (48) idaresindeki 06 FGT 332 plakalı tırın devrilmesi sonucu, tırın kupası yaklaşık 8 metrelik viyadükten aşağı sarkarak askıda kaldı. Kazayı hafif yaralı olarak atlatan sürücü Öngen, olay yerine hızla ulaşan itfaiye ekiplerinin başarılı müdahalesiyle bulunduğu yerden kurtarıldı.

12194809

Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan sürücü, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kaza nedeniyle Konak yönünde uzun araç kuyrukları oluşurken, devrilen tırın yoldan kaldırılması için çalışmalar başlatıldı. Polis ekipleri kazanın kesin nedenini belirlemek üzere soruşturma başlattı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN