İzmit'te sıkılan sivrisinek ilacı tünelde trafiği kilitledi! Ulaşım durdu

İzmit'te sıkılan sivrisinek ilacı tünelde trafiği kilitledi! Ulaşım durdu

Kocaeli'nde sivrisinekle mücadele için sıkılan sivrisinek ilacı , D-100 karayolu üzerindeki tünellerdeki görüşü sıfıra düşürdü. Polis tedbir amaçlı tünel giriş çıkışlarını çift yönlü trafiğe kapattı.

İzmit'te, D-100 karayolu üzerindeki kanallarda sivrisinekle mücadele kapsamında yapılan ilaçlama çalışması sırasında Seka Tüneli’nin içini ilaç sis gibi kapladı, kötü koku yayıldı. Ulaşıma kapatılan tünel, ilacın dağılmasıyla yaklaşık 45 dakika sonra yeniden açıldı.

sivrisinekle-mucadele-icin-sikilan-ilac-tunele-doldu-ulasim-durdu-2114-dhaphoto7.jpg

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Veteriner Şube Müdürlüğü ekipleri, havaların ısınmaya başlamasıyla birlikte sivrisinekle mücadele kapsamında ilaçlama çalışması başlattı.

sivrisinekle-mucadele-icin-sikilan-ilac-tunele-doldu-ulasim-durdu-2114-dhaphoto1.jpg

Bu kapsamda D-100 karayolu üzerindeki kanallar da ilaçlandı. İlaç, Seka Tüneli içerisini sis gibi kapladı, koku rahatsızlık yarattı. Sürücülerin şikayeti üzerine bölgeye itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

sivrisinekle-mucadele-icin-sikilan-ilac-tunele-doldu-ulasim-durdu-2114-dhaphoto8.jpg

Tünel güvenlik amacıyla çift yönlü ulaşıma kapatıldı. Ulaşım yan yollardan sağlandı. Yaklaşık 45 dakika sonra ilacın dağılmasıyla tünel yeniden ulaşıma açıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN