Kağıthane'de kafeye baskın: 11 kişiye 38 bin lira ceza kesildi

İstanbul Kağıthane'de koronavirüs tedbirleri kapsamında kapalı olması gereken bir kafede bir araya gelen 11 kişiye 38 bin lira idari para cezası kesildi.

İstanbul Kağıthane'de koronavirüs vakalarındaki artış nedeniyle uygulanmaya başlanan 17 günlük tam kapanma kararına rağmen yasakları çiğneyerek kafede buluşan 11 kişiye 38 bin lira idari para cezası verildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri koronavirüs tedbirleri ile ilgili denetim gerçekleştirdi. Denetimlerde Kağıthane ilçesi Çağlayan Mahalllesi'nde bulunan ve kafe olarak faaliyet gösteren bir iş yerinin kanuna aykırı bir şekilde açık olduğu, içerideki 11 kişinin maske ve sosyal mesafe kurallarına uymadıkları tespit edildi.

Kafeye baskın düzenleyen polis, pandemi yasaklarına uymadıkları gerekçesiyle içerideki 11 kişiye toplam 38 bin 159 TL idari para cezası kesti. İş yeri sahibi V.Y. hakkında mühür bozma suçundan adli işlem yapıldı, iş yeri mühürlenerek faaliyetlerine son verildi. 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN