Kağıthane'de kontrolden çıkan kamyonet ortalığı birbirine kattı: O anlar güvenlik kameralarında

İstanbul Kağıthane'de alması gerekenden fazla yük almış bir kamyonet yokuş yukarı çıktığı esnada geriye doğru kaymaya başladı. Bir aydınlatma direğini deviren kamyonet daha sonrasında da kaldırıma çıkarak yan yattı. Sokağı adeta savaş alanına çeviren o kamyonet ise güvenlik kameralarına saniye saniye kaydedildi.

Aşırı yüklü kamyonet Kağıthane'de ortalığı birbirine katarken önce aydınlatma direğine vuran kamyonet sonra da kaldırıma vurarak yan yattı.

Aşırı yüküyle yokuşta durunca geri kalkamadı

Geçtiğimiz gün meydana gelen olayda iddialara göre akşam saatlerinde 34 AAV 528 plakalı kamyoneti ile seyir halinde ilerleyen Hacı Duran Cekit, aşırı yüklü kamyonuyla dik bir yokuşu çıkmak istedi. Yokuşun bir kısmını çıkmayı başarabilen Cekit önündeki aracın durması nedeniyle yokuşa çıkarken ivmesini kaybetti. Yokuşta duran kamyonetiyle tekrar kalkış yapmak isteyince de aşağı doğru kaymaya başladı ve kontrolünü kaybetti.

Kontrolden çıkan kamyonet ortalığı birbirine kattı

Sürücünün tüm çabalarına rağmen aşırı yük nedeniyle bir türlü durmayan kamyon önce sokakta bulunan bir aydınlatma direğine daha sonrasında ise yüksek bir kaldırıma çarparak yan yattı. Ardında büyük bir gürültü bırakan o kamyonet ortalığı savaş alanına çevirirken o anlar ise güvenlik kameralarına saniye saniye kaydedildi.

Soruşturma başlatıldı

Öte yandan yaşanan olayların ardından ise bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine varan sağlık ekipleri kendi imkanlarıyla aracından çıkan sürücüye ilk yardım uyguladı. Polis kaza ile ilgili inceleme başlatırken yan yatan kamyonet ise vinç yardımı ile yerinden kaldırıldı.