Kahramanmaraş'ta kan donduran olay: Tartıştığı babasının boğazını keserek katletti

Kahramanmaraş'ta kan donduran olay: Tartıştığı babasının boğazını keserek katletti

Kahramanmaraş’ın Onikişubat ilçesinde sabah saatlerinde meydana gelen olayda, 26 yaşındaki Muhammet Ali Köşker, madde kullanımı meselesi yüzünden tartıştığı babası Süleyman Köşker’i bıçaklı saldırı sonucu katletti. Olay yerinden kaçan zanlı, kısa süre sonra polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.

Onikişubat ilçesi Boğaziçi Mahallesi’nde bulunan bir sitede sabah saatlerinde yaşanan tartışma, kanlı bir sonla noktalandı. Edinilen bilgilere göre, berberlik yaptığı öğrenilen Muhammet Ali Köşker (26) ile üniversitede santral görevlisi olarak çalışan babası Süleyman Köşker (49) arasında "madde bağımlılığı" iddiası üzerinden bir münakaşa çıktı.

AİLESİNİN GÖZÜ ÖNÜNDE TRAJEDİ

Tartışmanın şiddetlenmesi üzerine mutfaktan aldığı bıçakla babasına saldıran Muhammet Ali Köşker, Süleyman Köşker’i boğazından ağır şekilde yaraladı. Talihsiz baba; eşi ve çocuklarının dehşet dolu bakışları arasında kanlar içinde yere yığılırken, saldırgan olay yerinden hızla uzaklaştı.

SAĞLIK EKİPLERİNİN MÜDAHALESİ YETERSİZ KALDI

Komşuların ve ailenin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk incelemede, Süleyman Köşker’in olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Acı haberi alan Köşker’in yakınları sinir krizi geçirirken, cenaze otopsi işlemleri yapılmak üzere Kahramanmaraş Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

ZANLI KISA SÜREDE YAKALANDI

Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olay sonrası kaçan şüpheliyi yakalamak için bölgede geniş çaplı operasyon başlattı. Muhammet Ali Köşker, olay yerine yakın bir noktada, saldırı sırasında elinden yaralanmış halde yakalandı. İlk tedavisi polis nezaretinde hastanede yapılan zanlı, ifadesi alınmak üzere emniyet müdürlüğüne götürüldü.

SORUŞTURMA ÇOK YÖNLÜ SÜRÜYOR

Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında, görgü tanıklarının ifadelerine başvuruluyor.

YORUMLAR (2)
2 Yorum
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN