Kan donduran anlara çocukları şahit oldu: 15 yıllık kiracısına kurşun yağdırdı

Kan donduran anlara çocukları şahit oldu: 15 yıllık kiracısına kurşun yağdırdı

İstanbul'un Gaziosmanpaşa ilçesinde, kira artışı nedeniyle ev sahibi ile kiracısı arasında başlayan tartışma cinayetle sonuçlandı. Ev sahibi E.D.Ö. ve 15 yıllık kiracısı Hüseyin Asar arasındaki anlaşmazlığın ardından ev sahibi, kiracısının evinin önüne gelerek çocuğunu spor salonuna götürmeye hazırlanan kiracısını silahla vurarak öldürdü. Kiracının çocuğu ise o anlara şahit oldu.

İstanbul Gaziosmanpaşa'da, kira artışı nedeniyle tartışan ev sahibi tarafından silahla vurulan kiracı hayatını kaybetti.

Barbaros Hayrettinpaşa Mahallesi'nde uzun süredir kiracılık yapan Hüseyin Asar'ı telefonla arayan ev sahibi E.D.Ö, kira bedelinde artış talep etti. Ancak, kiracı bu zam teklifini kabul etmeyince, ikili arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında ev sahibi, silahını kullanarak kiracıyı vurdu. Olay sonucunda kiracı Hüseyin Asar yaşamını yitirdi.

ÇOCUKLARI O ANLARA ŞAHİT OLDU

Telefon görüşmesinin ardından kiracının oturduğu eve gelen E.D.Ö, çocuklarını spor salonuna götürmek için kapının önünde bekleyen Asar'a tabancayla ateş açtı.

Asar, saldırıda ağır yaralanırken, ev sahibi olay yerinden kaçtı.

7390268.jpg

Çevredeki vatandaşların ihbarıyla bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılan Asar, kurtarılamadı.

7390269.jpg

HER YERDE ARANIYOR

Cinayetle ilgili inceleme yapan polis, kaçan zanlının yakalanması için çalışma başlattı.

Bu arada, Asar'ın vurulduktan sonra olay yerinden koşarak uzaklaştığı ve çevredeki vatandaşlardan yardım istediği anlar güvenlik kamerasınca kaydedildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (14)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
14 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN