Karaman'da akılalmaz cinayet: Bayat ekmek vermeyen fırıncıyı öldürdü

Karaman'da akılalmaz cinayet: Bayat ekmek vermeyen fırıncıyı öldürdü

Karaman'da Yasin A. ismindeki genç, beslemek istediği sokak köpeği için bayat ekmek vermediği iddiasıyla fırıncı Ümit Büber ile tartıştı. Olay yerine gelen polisleri atlatan Yasin A., fırına geri dönüp Büber'i sırtından bıçaklayarak öldürdü.

Karaman'ın Ermenek ilçesinde, Çınarsu Mahallesi'ndeki ekmek fırınında saat 02.00 sıralarında meydana gelen olayda; 19 yaşındaki Yasin A., sokak köpeğini beslemek üzere fırına gelerek bayat ekmek istedi. Fırında çalışan, evli ve 3 çocuk babası Ümit Büber de bayat ekmek olmadığı için veremeyeceğini söyledi. İkili arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle Büber, polise haber verdi. Olay yerine gelen polis, fırından Yasin A.’yı uzaklaştırdı.

2-003.jpgÜmit Büber

Polisi atlatıp fırıncıyı öldürmek için geri döndü

Polis gittikten sonra geri dönen ve fırını gözetlemeye başlayan Yasin A., kapının önüne çıkıp, bir süre hava almasının ardından içeri girmek isteyen 29 yaşındaki Ümit Büber'i sırtından bıçakladı. Kanlar içinde kalan Büber, yere yığıldı. Mesai arkadaşının ihbarıyla gelen sağlık görevlilerinin tüm müdahalesine rağmen Büber, yaşamını yitirdi.

Kaçan Yasin A. da kısa sürede polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN