Çorum’un Alaca ilçesinde 84 yaşındaki Kazım Güngör’ün cesedi, Karatepe köyündeki evinde yanmış halde bulundu. Olay, köy azası İrfan Bahadır’ın, Güngör’e yemek götürmek amacıyla ilçe merkezinden köye gitmesiyle ortaya çıktı. Bahadır, evin tamamen yanmış olduğunu görerek içeri girdi ve burada yanmış bir cesetle karşılaştı.
Çorum’un Alaca ilçesinde 84 yaşındaki adamın cesedi, yalnız yaşadığı köydeki evde yanmış halde bulundu.
Olay, Alaca ilçesine bağlı Karatepe köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, köydeki evinde yalnız yaşayan Kazım Güngör’e (84) yemek götürmek için ilçe merkezinden gelen köy azası İrfan Bahadır, Güngör’ün evini yanmış halde buldu. Eve giren Güngör, yanmış bir insan cesedi ile karşılaştı.
EVİNDE YANMIŞ HALDE BULUNDU
Bahadır’ın 112 Acil Çağrı Merkezi’ne durumu bildirmesi üzerine olay yerine jandarma ve Alaca Belediyesi itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler, evde incelemelerde bulundu. Yapılan incelemelerin ardından evde bulunan ceset, Adli Tıp Ankara Grup Başkanlığı’na götürüldü.
Cesedin köyde yalnız yaşayan Kazım Güngör’e ait olduğu değerlendiriliyor. Öte yandan, köy sakinlerinin kış mevsiminde ilçe merkezinde yaşadığı, Güngör’ün köyde yalnız olduğu öğrenildi. Köy azası İrfan Bahadır’ın zaman zaman Güngör’e yemek getirmek için köye geldiği ve en son 3 gün önce Güngör’ü gördüğü öğrenildi.
